Ποιοι Είμαστε

Τι είναι Έναμελ (Enamel) ;

  Έναμελ (Enamel) είναι η ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου με σκοπό να προβάλει,  να αναδείξει και να σας προσφέρει ελληνικά και μόνο ελληνικά κοσμημάτα και ιδιαίτερα είδη γάμου.  Η δημιουργία του Έναμελ προήλθε απ τη δική μου εσωτερική ανάγκη να αναδείξω τα Ελληνικά κοσμήματα. Είμαι βέβαιη πως αν ρίξετε μια ματία στα κοσμήματα μας, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσετε μαζί μας πως τα ελληνικά εργαστήρια δημιουργούν με τέχνη και μεράκι υπέροχα σεβαλιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, μενταγιόν και κάθε είδους κόσμημα. Δεν θα ξερετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε! 

  Είμαστε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα από την  "Γενική Γραμματεία καταναλωτή" με αριθμό 1310/13.

              Επίσης είμαστε συνεργάτες του skroutz.gr και του bestprice.gr το οποίο μας έχει πιστοποιήσει ως Verified Plus κατάστημα.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι χονδρικής για τα προϊόντα Enamel & Aure. Αν έχετ κατάστημα, e-shop ή είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810-542688.

 

 

 Και αφού σας παρουσίασα εν συντομία το κατάστημα μας, θα ήθελα να σας πω και λίγα λόγια για το αγαπημένο μου υλικό το  Σμάλτο - Enamel.

Τι σημαίνει Έναμελ (Enamel) ;

  Έναμελ (Enamel) είναι ο αγγλικός όρος  για το σμάλτο.  Τι είναι, όμως, το σμάλτο; ( Περισσότερα για το σμάλτο ΕΔΩ )

 

Με αγάπη στο σμάλτο,

Ψαρουδάκη Έβη

www.Enamel.gr

2810-542688

info@enamel.gr

Α.Μ. Γ.Γ.Κ.: 1310/13

 

 

 

 

Loading...